Over mij

Ik ben Monique van den Berg en ik ben een sprekend voorbeeld van (uiteindelijk) je hart volgen en doen waar je blij van wordt.

Na de middelbare school heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald. Recent heb ik na wat omzwervingen besloten om terug te gaan naar waar ik ooit begon. Werken met mensen en mijn hart en handen, massage!
Door yoga, meditatie en intuïtie leerde ik vanuit mijn innerlijke rust te werken. Mijn massages brengen rust en ontspanning, wat zo belangrijk is om in vorm en balans blijven. Ik ben nu gediplomeerd wellness masseur en trotse eigenaresse van mijn massagepraktijk. Je kunt bij ook terecht voor de Dorntherapie en Breuss massage.
De Dornmethode corrigeert scheefstanden van de wervelkolom.
Door de correctie kunnen veel problemen verholpen worden.

Druk…

Een bekend antwoord als je vraagt hoe het met iemand gaat. We staan bijna constant in de hoogste versnelling.

Een carrière, de nodige huishoudelijke taken, een sportvereniging of gezellig met vrienden. Het is heerlijk om een luxe leven te leiden, maar stiekem verlangen we ook naar rust en balans in ons leven.

Rust en balans in jezelf straal je uit op je omgeving, stress dus ook. Gestreste ouders betekent vaak gestreste kinderen. Als je als ouders rustig bent en in balans zie je het effect direct terug in je kinderen. Ik kan er met massage en wat kleine tips voor zorgen dat je die rust en balans terug krijgt in je leven.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen?
Bel of mail voor een afspraak!